Продужен рок за пријем радова за овогодишњу свеску часописа Методички видици до 30. јуна 2023. године

Опште

Обавештавамо вас да је рок за пријем радова за овогодишњу свеску часописа Методички видици продужен до 30. јуна 2023. године. Позивамо све заинтересоване да пошаљу своје прилоге за нови број нашег часописа.
Методички видици, часопис Филозофског факултета у Новом Саду, посвећени су области методике наставе језика, књижевности и хуманистичких и друштвених предмета, у циљу научне афирмације Методике наставе, њеном осавремењавању и усавршавању и размени искустава методичара из земље и окружења. Kатегоризован је као часопис националног значаја – М51, индексиран је у MLA директоријуму часописа, налази се на листама ERIH PLUS и DOAJ, као и у бази EBSCO, те је доступан у режиму отвореног приступа. Излази једном годишње.

Садржај досадашњих бројева, пропозиције за припрему радова и остале податке о часопису наћи ћете на интернет страници:  http://metodickividici.ff.uns.ac.rs/index.php/MV.

Радове можете слати на адресу metodicki.vidici@ff.uns.ac.rs. Радови могу бити писани на свим језицима који се изучавају на Филозофском факултету у Новом Саду.

Унапред се радујемо сарадњи,

уредница часописа Методички видици,
проф. др Биљана Радић- Бојанић

Слике

  • /uploads/attachment/vest/731/filozofski_m.jpg
Врх стране