Политика приватности

Овом интернет страницом управља Филозофски факултет Универзитета у Новом Саду (у даљем тексту: Филозофски факултет) и одговоран је за садржаје који се на њој налазе. Филозофски факултет поштује приватност својих корисника и због тога не обрађује никакве информације о кориснику, као што су IP адресе, адресе е-поште и / или друге информације о посетиоцима странице. Управо због тога Филозофски факултет и не користи "колачиће" путем којих би било могуће прикупити неке од Ваших података о личности.

"Колачић" је мали податак који веб страница може послати вашем претраживачу, а који се онда може чувати на тврдом диску. Ако сте забринути због ваше приватности и коришћења технологије "колачићи", можете подесити прегледач да вас обавести када примите "колачић". Можете да поставите свој прегледач да одбије "колачиће" које покушавају послати друге веб странице.

Филозофски факултет користи Google аналитику за прикупљање података који су нам неопходнии за унапређење рада интернет странице Факултета.

Филозофски факултет на својој веб страници путем линкова Вам даје могућност повезивања са другим веб страницама (Facebook, Instagram, YouTube канал и Google Apps), баш као што се те странице могу повезати са нашом.  

Важно је да знате да друге веб странице функционишу у складу са њиховим Условима коришћења и Правилима приватности и да Филозофски факултет нема контролу над истима, да не поседује њихове податке, нити може да гарантује, или да буде одговоран за било који садржај, рекламу, производе или друге материјале који су доступни на тим веб страницама.

Слободни сте да на својим претраживачима инсталирате Privacy Badger (бесплатан додатак који је направила Фондација за електронске границе (Electronic Frontier Foundation – EFF), организација која се бави заштитом права у дигиталном свету), или други алат који вас штити од праћења док прегледате веб.

У случају да дође до измене постојеће Политике приватности, благовремено ћемо вас обавестити на уочљив начин.

Ако имате било каква питања у вези са овом Политиком приватности, молимо Вас да нас контактирате на politikaprivatnosti@ff.uns.ac.rs

Врх стране