Produžen rok za prijem radova za ovogodišnju svesku časopisa Metodički vidici do 30. juna 2023. godine

Opšte

Obaveštavamo vas da je rok za prijem radova za ovogodišnju svesku časopisa Metodički vidici produžen do 30. juna 2023. godine. Pozivamo sve zainteresovane da pošalju svoje priloge za novi broj našeg časopisa.
Metodički vidici, časopis Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, posvećeni su oblasti metodike nastave jezika, književnosti i humanističkih i društvenih predmeta, u cilju naučne afirmacije Metodike nastave, njenom osavremenjavanju i usavršavanju i razmeni iskustava metodičara iz zemlje i okruženja. Kategorizovan je kao časopis nacionalnog značaja – M51, indeksiran je u MLA direktorijumu časopisa, nalazi se na listama ERIH PLUS i DOAJ, kao i u bazi EBSCO, te je dostupan u režimu otvorenog pristupa. Izlazi jednom godišnje.

Sadržaj dosadašnjih brojeva, propozicije za pripremu radova i ostale podatke o časopisu naći ćete na internet stranici:  http://metodickividici.ff.uns.ac.rs/index.php/MV.

Radove možete slati na adresu metodicki.vidici@ff.uns.ac.rs. Radovi mogu biti pisani na svim jezicima koji se izučavaju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Unapred se radujemo saradnji,

urednica časopisa Metodički vidici,
prof. dr Biljana Radić- Bojanić

Slike

  • /uploads/attachment/vest/731/filozofski_m.jpg
Vrh strane