Конкурс за студентску стручну праксу у јавној управи

Опште

Универзитет у Новом Саду, у складу са Програмом сарадње у пружању подршке јавне управе високошколским установама за 2022/23. годину, закљученим између Министарства државне управе и локалне самоуправе и Универзитета, расписује Конкурс за избор студената за похађање Студентске стручне праксе у јавној управи 2022/23. године.

Програм студентске стручне праксе у јавној управи спроводи се као вид подршке јавне управе високошколским установама да својим студентима омогуће да поред теоријских знања, стекну и практичне вештине (које су предвиђене у исходима учења на студијским програмима који их оспособљавају за развој и примену научних и стручних достигнућа).

Период реализације стручне праксе: фебруар – 30. јун 2023. године

Трајање стручне праксе

Студенти полазници стручне праксе похађају праксу у трајању до 80 часова (четири недеље по четири часа дневно). Након стручне праксе, студенту се издаје потврда о обављеној стручној пракси, која обезбеђује одређени број ЕСПБ, у складу са прописима.

Ко може конкурисати?

Програм стручне праксе намењен је студентима на студијама првог и другог степена студија следећих факултета у саставу Универзитета у Новом Саду:

    Филозофски факултет – 4 места за студенте
    Правни факултет у Новом Саду – 19 места за студенте
    Економски факултет у Суботици – 39 места за студенте
    Технички факултет „Михајло Пупин“ у Зрењанину – 2 места за студенте
    Грађевински факултет Суботица – 3 места за студенте
    Факултет техничких наука – 3 места за студенте

Рок за пријаву: 20. јануар 2023. године

Детаљније информације

Слике

  • /uploads/attachment/vest/685/UNS10.jpg
Врх стране