РАСПИСАНИ ЈАВНИ КОНКУРСИ ФОНДА „ДР ЗОРАН ЂИНЂИЋ“ УНИВЕРЗИТЕТА У НОВОМ САДУ

Опште

Фонд „Др Зоран Ђинђић“ je објавио јавне конкурсе за предлагање кандидата за доделу годишњих награда „Др Зоран Ђинђић“ за 2022. годину.

Награде „Др Зоран Ђинђић“ за младе научнике и истраживаче биће додељене најбољим младим научницима и истраживачима са територије Аутономне покрајине Војводине. Кандидати за Награде су лица у радном односу у научноистраживачкој организацији са седиштем на територији АП Војводине, који самостално подносе пријаву на Јавни конкурс, на Обрасцу број 1, који је саставни део Правилника.

Награда „Др Зоран Ђинђић“ за најбољи дипломски рад, завршни рад на мастер академским студијама или магистарски рад из филозофских и социолошких наука биће додељена аутору најбољег дипломског рада, завршног рада на мастер академским студијама или магистарског рада из области филозофских и социолошких наука одбрањеног на универзитетима на територији Републике Србије чији је оснивач Република Србија или Аутономна покрајина Војводина. Предлог кандидата за доделу Награде подносе факултети са Универзитета чији су оснивачи Република Србија или Аутономна покрајина Војводина.

Jавни конкурси се могу преузети са веб сајта Универзитета у Новом Саду.

Рок за достављање предлога кандидата је уторак, 15. новембар 2022. године.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/660/UNS10.png
Врх стране