RASPISANI JAVNI KONKURSI FONDA „DR ZORAN ĐINĐIĆ“ UNIVERZITETA U NOVOM SADU

Opšte

Fond „Dr Zoran Đinđić“ je objavio javne konkurse za predlaganje kandidata za dodelu godišnjih nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za 2022. godinu.

Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mlade naučnike i istraživače biće dodeljene najboljim mladim naučnicima i istraživačima sa teritorije Autonomne pokrajine Vojvodine. Kandidati za Nagrade su lica u radnom odnosu u naučnoistraživačkoj organizaciji sa sedištem na teritoriji AP Vojvodine, koji samostalno podnose prijavu na Javni konkurs, na Obrascu broj 1, koji je sastavni deo Pravilnika.

Nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka biće dodeljena autoru najboljeg diplomskog rada, završnog rada na master akademskim studijama ili magistarskog rada iz oblasti filozofskih i socioloških nauka odbranjenog na univerzitetima na teritoriji Republike Srbije čiji je osnivač Republika Srbija ili Autonomna pokrajina Vojvodina. Predlog kandidata za dodelu Nagrade podnose fakulteti sa Univerziteta čiji su osnivači Republika Srbija ili Autonomna pokrajina Vojvodina.

Javni konkursi se mogu preuzeti sa veb sajta Univerziteta u Novom Sadu.

Rok za dostavljanje predloga kandidata je utorak, 15. novembar 2022. godine.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/660/UNS10.png
Vrh strane