Позив за предају радова за 11. број Зборника за језике и књижевности Филозофског факултета у Новом Саду

Опште

Поштоване колегинице и колеге,
Крајем 2010. године Филозофски факултет Универзитета у Новом Саду покренуо је нови часопис Зборник за језике и књижевности Филозофског факултета у Новом Саду. Од 2011. године, када је објављен први број, успешно се развија и стасао је да у нову деценију уђе са новим идејама, визијама и циљевима.

Ново Уредништво вас са великим задовољством позива да пошаљете своје радове за овогодишњи број Зборника за језике и књижевности Филозофског факултета у Новом Саду и да на тај начин заједно обележимо десет година његовог излажења.

Часопис пружа простор ауторима из земље и иностранства за представљање оригиналних научних, прегледних и стручних радова из области језика и књижевности, као и за приказе монографских публикација. Радови могу бити написани на свим језицима који се изучавају на Филозофском факултету у Новом Саду, а ауторима се даје могућност слободног избора теме и приступа. Зборник за језике и књижевности Филозофског факултета у Новом Саду излази једном годишње и категоризован је као часопис националног значаја (М52).

Техничка упутства за припрему рукописа можете преузети ОВДЕ.

Рок за пријем радова је 31. август 2021.

Радове можете слати на адресу zbornikjk@ff.uns.ac.rs.

Након пријема, радове ће рецензирати два анонимна рецензента. Радови који добију две позитивне рецензије биће објављени у овогодишњем броју.

Унапред се радујемо сарадњи,
Уредништво Зборника за језике и књижевности Филозофског факултета у Новом Саду

http://zjik.ff.uns.ac.rs/index.php/zjik/index

 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/384/ZbornikJiKnj.jpg
Врх стране