Прозивке за непопуњена места - упис 2018/19.

Опште

ПРОЗИВКА ЗА НЕПОПУЊЕНА БУЏЕТСКА МЕСТА
9. јула у 14:00 часова у АМФИТЕАТРУ – оглашавање броја непопуњених места у оквиру квоте за упис буџетских студената и попуњавање квоте јавним прозивањем и уписивањем кандидата према редоследу на коначној ранг листи;

ПРОЗИВКА ЗА НЕПОПУЊЕНА САМОФИНАНСИРАЈУЋА МЕСТА
11. јула у 14:00 часова у АМФИТЕАТРУ – оглашавање броја непопуњених места у оквиру квоте за упис самофинансирајућих студената и попуњавање квоте јавним прозивањем имена кандидата по редоследу на коначној ранг листи.

ОПШТА ПРОЗИВКА
12. јула у 14 часова у АМФИТЕАТРУ - Општа прозивка неуписаних кандидата за упис на преостала непопуњена места појединих студијских програма. Овом приликом моћи ће да се упишу кандидати који се нису пријавили на дати студијски програм у пријави, а на којем има слободног места, под условом да су положили пријемни испит.

Кандидати који су се на пријавном листу поред примарног програма определили и за додатне програме (жеље) и рангирали се у оквиру тих програма, када се определе и изврше упис на неком од изабраних програма, њихова имена неће се налазити на листама за прозивку других студијских група на којима су такође рангирани (примарни или додатни студијски програми) јер су остварили право уписа и стекли статус студента Филозофског факултета.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/44/4_studenti_6.JPG
Врх стране