Prozivke za nepopunjena mesta - upis 2018/19.

Opšte

PROZIVKA ZA NEPOPUNJENA BUDŽETSKA MESTA
9. jula u 14:00 časova u AMFITEATRU – oglašavanje broja nepopunjenih mesta u okviru kvote za upis budžetskih studenata i popunjavanje kvote javnim prozivanjem i upisivanjem kandidata prema redosledu na konačnoj rang listi;

PROZIVKA ZA NEPOPUNJENA SAMOFINANSIRAJUĆA MESTA
11. jula u 14:00 časova u AMFITEATRU – oglašavanje broja nepopunjenih mesta u okviru kvote za upis samofinansirajućih studenata i popunjavanje kvote javnim prozivanjem imena kandidata po redosledu na konačnoj rang listi.

OPŠTA PROZIVKA
12. jula u 14 časova u AMFITEATRU - Opšta prozivka neupisanih kandidata za upis na preostala nepopunjena mesta pojedinih studijskih programa. Ovom prilikom moći će da se upišu kandidati koji se nisu prijavili na dati studijski program u prijavi, a na kojem ima slobodnog mesta, pod uslovom da su položili prijemni ispit.

Kandidati koji su se na prijavnom listu pored primarnog programa opredelili i za dodatne programe (želje) i rangirali se u okviru tih programa, kada se opredele i izvrše upis na nekom od izabranih programa, njihova imena neće se nalaziti na listama za prozivku drugih studijskih grupa na kojima su takođe rangirani (primarni ili dodatni studijski programi) jer su ostvarili pravo upisa i stekli status studenta Filozofskog fakulteta.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/44/4_studenti_6.JPG
Vrh strane