Ауторско вођење кроз изложбу “Филозофски факултет у 21. веку“

Опште

На Филозофском факултету је поводом Дана Факултета отворена изложба под називом  „Филозофски факултет у 21. веку“ у тзв. „проширеној реалности“, прва такве врсте која је организована на Факултету. Припремио ју је ауторски тим на челу са Исидором Гордић, саставЉен од студента докторских студија и запослених на Факултету (Вукашин ЖиваЉевић, Весна Булатовић, Наташа Белић, Жолт Папишта, Ива Симурдић, Давид Вјештица, Игор Лекић, Паулина Човић, Милена Миловановић и Сенка Слијепчевић).

За крај године, пре празничне паузе, Факултет је припремио ауторско вођење кроз изложбу у четвртак, 21.12.2017. године од 12 до 14 часова. Свим заинтересованим посетиоцима аутори ће понудити помоћ и подршку у разгледању изложбе, као и своје тумачење. Филозофски факултет увелико примењује нове технологије у образовању, а садржај ове изложбе видљив је искључиво уз помоћ паметних уређаја – таблета и телефона, те апликације под називом Ауразма (Aurasma app) која се може бесплатно преузети на Google play-u.

Изложбу су подржали МТС ТЕЛЕКОМ и Ас компјутерс. МТС ТЕЛЕКОМ је обезбедио hot-spot са брзим интернетом како би садржај изложбе био свима доступан.

Позивамо све заинтересоване да нас посете и искусе нешто ново и другачије. Улаз на изложбу је бесплатан.
Изложба је отворена до краја децембра.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/12/FF_u_21._veku__1_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/12/FF_u_21._veku__2_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/12/FF_u_21._veku__3_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/12/FF_u_21._veku__4_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/12/FF_u_21._veku__5_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/12/FF_u_21._veku__6_.JPG
Врх стране