Autorsko vođenje kroz izložbu “Filozofski fakultet u 21. veku“

Opšte

Na Filozofskom fakultetu je povodom Dana Fakulteta otvorena izložba pod nazivom  „Filozofski fakultet u 21. veku“ u tzv. „proširenoj realnosti“, prva takve vrste koja je organizovana na Fakultetu. Pripremio ju je autorski tim na čelu sa Isidorom Gordić, sastavLjen od studenta doktorskih studija i zaposlenih na Fakultetu (Vukašin ŽivaLjević, Vesna Bulatović, Nataša Belić, Žolt Papišta, Iva Simurdić, David Vještica, Igor Lekić, Paulina Čović, Milena Milovanović i Senka Slijepčević).

Za kraj godine, pre praznične pauze, Fakultet je pripremio autorsko vođenje kroz izložbu u četvrtak, 21.12.2017. godine od 12 do 14 časova. Svim zainteresovanim posetiocima autori će ponuditi pomoć i podršku u razgledanju izložbe, kao i svoje tumačenje. Filozofski fakultet uveliko primenjuje nove tehnologije u obrazovanju, a sadržaj ove izložbe vidljiv je isključivo uz pomoć pametnih uređaja – tableta i telefona, te aplikacije pod nazivom Aurazma (Aurasma app) koja se može besplatno preuzeti na Google play-u.

Izložbu su podržali MTS TELEKOM i As kompjuters. MTS TELEKOM je obezbedio hot-spot sa brzim internetom kako bi sadržaj izložbe bio svima dostupan.

Pozivamo sve zainteresovane da nas posete i iskuse nešto novo i drugačije. Ulaz na izložbu je besplatan.
Izložba je otvorena do kraja decembra.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/12/FF_u_21._veku__1_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/12/FF_u_21._veku__2_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/12/FF_u_21._veku__3_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/12/FF_u_21._veku__4_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/12/FF_u_21._veku__5_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/12/FF_u_21._veku__6_.JPG
Vrh strane