Дан близанаца Србије

Време10. јун 2023. 11:00

СТАР Центар изузетних вредности за бихејвиорална истраживања у психологији, Филозофског факултета у Новом Саду, позива близанце, родителје близанаца и све заинтересоване грађане да 10. јуна у 11 часова у Ректорату Универзитета у Новом Саду (Др Зорана Ђинђића 1) заједно обележимо Дан близанаца Србије.
Дан близанаца се обележава широм света скуповима, дружењем и забавом и ми га прослављамо од 2018. године. Ове године ћемо искористити прилику да Вам представимо новине у вези с првом близаначком студијом и СТАР Регистром близанаца у који је до сада уписано већ преко 3100 близанаца. Ово је једини овакав регистар у земљама ширег региона.
На Дану близанаца Србије упознаћемо Вас с активностима СТАР Центра у које се можете укључити као близанац, родитељ близанаца или грађанин заинтересован за науку. За родитеље смо припремили семинар “Како да помогнете својим близанцима да буду јединствене особе?” на којем се увек отворе нове теме, док ће за најмлађе бити доступни аниматори и креативни кутак, а посебно изненађење ће бити могућност играња с интерактивним играчкама.
Биће ово сјајна прилика да чујемо и научимо много тога занимљивог, да се добро упознамо, разменимо искуства и идеје, да се забавимо и стварамо успомене, те обележимо овај посебан дан за близанце.
Агенду догађаја можете наћи овде.

Овом приликом позивамо све близанце и родитеље близанаца да се пријаве у СТАР Регистар близанаца на http://blizanci.rs/prijava.php

Слике

  • /uploads/attachment/najava/296/STAR_logo_200_m.png
Врх стране