Dan blizanaca Srbije

Vreme 10. jun 2023. 11:00

STAR Centar izuzetnih vrednosti za bihejvioralna istraživanja u psihologiji, Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, poziva blizance, roditelje blizanaca i sve zainteresovane građane da 10. juna u 11 časova u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića 1) zajedno obeležimo Dan blizanaca Srbije.
Dan blizanaca se obeležava širom sveta skupovima, druženjem i zabavom i mi ga proslavljamo od 2018. godine. Ove godine ćemo iskoristiti priliku da Vam predstavimo novine u vezi s prvom blizanačkom studijom i STAR Registrom blizanaca u koji je do sada upisano već preko 3100 blizanaca. Ovo je jedini ovakav registar u zemljama šireg regiona.
Na Danu blizanaca Srbije upoznaćemo Vas s aktivnostima STAR Centra u koje se možete uključiti kao blizanac, roditelj blizanaca ili građanin zainteresovan za nauku. Za roditelje smo pripremili seminar “Kako da pomognete svojim blizancima da budu jedinstvene osobe?” na kojem se uvek otvore nove teme, dok će za najmlađe biti dostupni animatori i kreativni kutak, a posebno iznenađenje će biti mogućnost igranja s interaktivnim igračkama.
Biće ovo sjajna prilika da čujemo i naučimo mnogo toga zanimljivog, da se dobro upoznamo, razmenimo iskustva i ideje, da se zabavimo i stvaramo uspomene, te obeležimo ovaj poseban dan za blizance.
Agendu događaja možete naći ovde.

Ovom prilikom pozivamo sve blizance i roditelje blizanaca da se prijave u STAR Registar blizanaca na http://blizanci.rs/prijava.php

Slike

  • /uploads/attachment/najava/296/STAR_logo_200_m.png
Vrh strane