Пролећна школа статистике

Време09. јануар 2018. 11:20

Задовољство нам је да Вас обавестимо да се организује Пролећна школа статистике у оквиру Центра за бихејвиоралну генетику, Филозофског факултета, Универзитета у Новом Саду.

Пролећна школа статистике Вам даје могућност да стекнете знања и неопходне вештине у домену анализе података и интерпретације резултата у складу са савременим трендовима у статистичкој обради података. Такође, кроз сарадњу са нашим тимом стручњака можете стећи компетенције за самостално спровођење истраживања.

Пролећна школа статистике прилагођена је степену знања полазника. Сви заинтересовани полазници, без обзира на ниво знања, могу да се пријаве и уз нашу помоћ овладају техникама статистичке обраде података, на занимљив и једноставан начин.

Током наше школе статистике стављамо акценат на практичан рад, вежбе и Ваше демонстрације знања, са циљем да добијете што више практичних знања из области анализе података и организације истраживања.

Цена курса износи 20000 РСД, а право на попуст (15%) имају студенти, незапослени и сви заинтересовани који изврше уплату до 10.02.2018. године.

Школа статистике се реализује почетком марта, кроз четири сусрета (од 3. до 11.03.), на Филозофском факултету у Новом Саду, Др Зорана Ђинђића 2.

Сви предавачи су запослени на Одсеку за Психологију Филозофског факултета у Новом Саду и имају дугогодишње искуство из области статистике и методологије.

Уколико имате било каквих питања, будите слободни да нас контактирате на 0611433195 (Асистент МА Илија Миловановић) или путем ове мејл адресе.

Уколико сте одлучили да се пријавите, то можете урадити на следећем линку: ПРИЈАВА.

Срдачан поздрав,
Истраживачки тим Центра за бихејвиоралну генетику
Филозофски факултет у Новом Саду
Одсек за психологију
Адреса: Др Зорана Ђинђића 2, Нови Сад 21000, Србија
Wеб страница: http://www.blizanci.rs/
Контакт маил: cbg@ff.uns.ac.rs

Слике

  • /uploads/attachment/najava/6/ProlecnaSkolaStatistike.jpg
Врх стране