Prolećna škola statistike

Vreme 09. januar 2018. 11:20

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da se organizuje Prolećna škola statistike u okviru Centra za bihejvioralnu genetiku, Filozofskog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu.

Prolećna škola statistike Vam daje mogućnost da steknete znanja i neophodne veštine u domenu analize podataka i interpretacije rezultata u skladu sa savremenim trendovima u statističkoj obradi podataka. Takođe, kroz saradnju sa našim timom stručnjaka možete steći kompetencije za samostalno sprovođenje istraživanja.

Prolećna škola statistike prilagođena je stepenu znanja polaznika. Svi zainteresovani polaznici, bez obzira na nivo znanja, mogu da se prijave i uz našu pomoć ovladaju tehnikama statističke obrade podataka, na zanimljiv i jednostavan način.

Tokom naše škole statistike stavljamo akcenat na praktičan rad, vežbe i Vaše demonstracije znanja, sa ciljem da dobijete što više praktičnih znanja iz oblasti analize podataka i organizacije istraživanja.

Cena kursa iznosi 20000 RSD, a pravo na popust (15%) imaju studenti, nezaposleni i svi zainteresovani koji izvrše uplatu do 10.02.2018. godine.

Škola statistike se realizuje početkom marta, kroz četiri susreta (od 3. do 11.03.), na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića 2.

Svi predavači su zaposleni na Odseku za Psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i imaju dugogodišnje iskustvo iz oblasti statistike i metodologije.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate na 0611433195 (Asistent MA Ilija Milovanović) ili putem ove mejl adrese.

Ukoliko ste odlučili da se prijavite, to možete uraditi na sledećem linku: PRIJAVA.

Srdačan pozdrav,
Istraživački tim Centra za bihejvioralnu genetiku
Filozofski fakultet u Novom Sadu
Odsek za psihologiju
Adresa: Dr Zorana Đinđića 2, Novi Sad 21000, Srbija
Web stranica: http://www.blizanci.rs/
Kontakt mail: cbg@ff.uns.ac.rs

Slike

  • /uploads/attachment/najava/6/ProlecnaSkolaStatistike.jpg
Vrh strane