Потписивање Протокола о научној сарадњи са Институтом за новију историју Србије

Опште

У Свечаној сали Филозофског факултета Универзитета у Новом Саду 6. марта 2020. године, потписан је Протокол о научној сарадњи између Факултета и Института за новију историју Србије из Београда.

Протокол о научној сарадњи представља основу за развијање досадашње успешне сарадње Одсека за историју Филозофског факултета и Института за новију историју Србије у области научноистраживачког и наставног рада (гостујућа предавања, размена публикација, сарадња у организовању и реализацији научних скупова, пројеката и програма и др.).

Протокол о научној сарадњи потписали су декан Филозофског факултета, проф. др Ивана Живанчевић-Секеруш, шеф Одсека за историју, проф. др Иван Јордовић и директор Института за новију историју Србије, др Миле Бјелајац, научни саветник. Свечаном потписивању Протокола присуствовали су и сарадници Института за новију историју Србије: др Зоран Јањетовић, научни саветник, др Слободан Селинић, виши научни сарадник и главни и одговорни уредник часописа Токови историје, и др Милан Пиљак, научни сарадник.  

Вест о потписивању Протокола о научној сарадњи објављена је и на сајту Института за новију историју Србије.

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/228/Naslovna.JPG
  • /uploads/attachment/vest/228/_DSC0702.JPG
  • /uploads/attachment/vest/228/_DSC0710.JPG
  • /uploads/attachment/vest/228/_DSC0694.JPG
  • /uploads/attachment/vest/228/_DSC0722.JPG
Врх стране