Упутство за онлајн пријаву ДАС

УПУТСТВО ЗА ПРИЈАВУ НА КОНКУРС ЗА ДОКТОРСКЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ ПУТЕМ ОНЛАЈН АПЛИКАЦИЈЕ

Драги кандидати,
Драго нам је да сте изабрали Филозофски факултет у Новом Саду за наставак ваших студија!

Пријаву на Конкурс можете извршити преко онлајн апликације.

Први корак јесте РЕГИСТРАЦИЈА. Регистрацију можете извршити користећи вашу мејл адресу на коју ће вам стићи линк за активацију. Када активирате ваш налог први корак сте завршили.

Други корак јесте да изаберете Конкурс/Студијски програм на који желите да се пријавите и кликнете на дугме ПРИЈАВА.

Трећи корак јесте попуњавање пријаве. Пријава/Конкурсни лист вам не треба када конкуришете онлајн.

Ако сте студент Филозофског факултета у Новом Саду молимо вас да вашу пријаву попуните тако што ћете унети ваше корисничко име и лозинку коју сте користили на основним/мастер академским студијама. Тако ће систем повући све ваше податке са претходног нивоа студија. У супротном све податке морате уносити ручно!

Ако долазите са неког другог факултета, пратите сва понуђена поља и попуните их.

Када попуните пријаву и кликнете на дугме САЧУВАЈ, отвориће вам се део пријаве где је потребн да прикачите ДОКУМЕНТАЦИЈУ прописану Конкурсом. Документа која качите могу бити скенирана или усликана. Оригинална документа, донећете на увид Служби приликом уписа.

Ако имате објављене радове а конкуришете онлајн, обавезно приложити скенирану насловну страну часописа или зборника, импресум, прву и последњу страну рада или линк уколико је рад објављен електронски. Молимо вас да све објављене радове, односно податке у вези са радовима, припремите у једном пдф-у.

Четврти корак је слање пријаве.

Када кликнете на дугме САЧУВАЈ И ПОШАЉИ ваша пријава биће прослеђена Студентској служби/Комисији за упис и на вашу мејл адресу добићете потврду у пдф формату да је пријава послата.

Када Служба прихвати и обради вашу пријаву добићете нову потврду да је пријава прихваћена и у апликацији видећете потврду да је пријава прихваћена.

Уколико пријава није добро попуњена, добићете поруку од стране Службе шта треба да исправите.

                                                                                                                                Срећно и видимо се на упису!

Врх стране