Uputstvo za onlajn prijavu DAS

UPUTSTVO ZA PRIJAVU NA KONKURS ZA DOKTORSKE AKADEMSKE STUDIJE PUTEM ONLAJN APLIKACIJE

Dragi kandidati,
Drago nam je da ste izabrali Filozofski fakultet u Novom Sadu za nastavak vaših studija!

Prijavu na Konkurs možete izvršiti preko onlajn aplikacije.

Prvi korak jeste REGISTRACIJA. Registraciju možete izvršiti koristeći vašu mejl adresu na koju će vam stići link za aktivaciju. Kada aktivirate vaš nalog prvi korak ste završili.

Drugi korak jeste da izaberete Konkurs/Studijski program na koji želite da se prijavite i kliknete na dugme PRIJAVA.

Treći korak jeste popunjavanje prijave. Prijava/Konkursni list vam ne treba kada konkurišete onlajn.

Ako ste student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu molimo vas da vašu prijavu popunite tako što ćete uneti vaše korisničko ime i lozinku koju ste koristili na osnovnim/master akademskim studijama. Tako će sistem povući sve vaše podatke sa prethodnog nivoa studija. U suprotnom sve podatke morate unositi ručno!

Ako dolazite sa nekog drugog fakulteta, pratite sva ponuđena polja i popunite ih.

Kada popunite prijavu i kliknete na dugme SAČUVAJ, otvoriće vam se deo prijave gde je potrebn da prikačite DOKUMENTACIJU propisanu Konkursom. Dokumenta koja kačite mogu biti skenirana ili uslikana. Originalna dokumenta, donećete na uvid Službi prilikom upisa.

Ako imate objavljene radove a konkurišete onlajn, obavezno priložiti skeniranu naslovnu stranu časopisa ili zbornika, impresum, prvu i poslednju stranu rada ili link ukoliko je rad objavljen elektronski. Molimo vas da sve objavljene radove, odnosno podatke u vezi sa radovima, pripremite u jednom pdf-u.

Četvrti korak je slanje prijave.

Kada kliknete na dugme SAČUVAJ I POŠALJI vaša prijava biće prosleđena Studentskoj službi/Komisiji za upis i na vašu mejl adresu dobićete potvrdu u pdf formatu da je prijava poslata.

Kada Služba prihvati i obradi vašu prijavu dobićete novu potvrdu da je prijava prihvaćena i u aplikaciji videćete potvrdu da je prijava prihvaćena.

Ukoliko prijava nije dobro popunjena, dobićete poruku od strane Službe šta treba da ispravite.

                                                                                                                                Srećno i vidimo se na upisu!

Vrh strane