Дођи у посету Англистици - понедељак, 25. фебруар 2019. године од 11.00 до 15.30

Време06. фебруар 2019. 12:45

Задовољство нам је да Вас обавестимо да Одсек за англистику Филозофског факултета у Новом Саду организује промотивни програм под називом „Дођи у посету Англистици“, намењен средњошколцима који су заинтересовани да упишу студије Енглеског језика и књижевности на Филозофском факултету у Новом Саду.

Програм је замишљен тако да ученици проведу један дан на факултету како би из прве руке искусили студентски живот у његовим многобројним аспектима. Циљ ове акције је да ученике на један неформалан и приступачан начин информише о упису на факултет, студијама и студентском животу; да кроз комуникацију са наставницима и студентима добију прилику да поставе питања о свему што их занима у вези са студирањем, да се упознају са зградом факултета и њеним особеностима али и начином на који је факултет организован како би се лакше и брже снашли када почну да студирају, те да окусе чари студентског живота из прве руке.

У овом полугодишту програм је заказан за понедељак, 25. фебруар 2019. године, и трајаће од 11 до 15.30 часова. Окупљање је испред улаза у Филозофски факултет (Др Зорана Ђинђића 2, Нови Сад) у 11 сати, где ће их дочекати доц. др Гордана Лалић-Крстин, наставник са Одсека за англистику. Потом ће студентима бити представљен студијски програм Енглески језик и књижевност као и пријемни испит за тај смер, повешће их се на неколико часова из језика и књижевности, посетиће библиотеку и читаонице као и студентску службу и имати прилике да разговарају са студентима 3. и 4. године године. Ученицима ће бити обезбеђене потврде о похађању овог програма за потребе правдања часова у школи.

Пошто је број места ограничен, потребно је да се ученици пријаве за овај програм на следећој адреси: https://goo.gl/forms/a6pv1Ir4xNgVvLB22.

Рок за пријављивање је 20. фебруар 2019, а за све информације о програму можете нам се обратити на dodjiuposetuanglistici@ff.uns.ac.rs.

Слике

  • /uploads/attachment/najava/22/Dodji_u_posetu_Anglistici.jpg
Врх стране