Obaveštenja

STUDENTSKA SLUŽBA je služba u kojoj obavljate sve administrativne poslove od trenutka upisa do završetka studija. Radno vreme i kontakt

STUDENTSKI VEB SERVIS
Od školske 2012/13. godine svim studentima Filozofskog fakulteta, dostupan je Studentski Veb servis.
Korisničko ime i lozinku za korišćenje Studentskog Veb servisa možete dobiti kod vašeg referenta u Studentskoj službi. Ukoliko izgubite ili zaboravite korisničko ime i lozinku, javite se vašem referentu za izdavanje novog naloga.
Preko Studentskog veb servisa moći ćete da prijavljujete ispite, birate izborne predmete, pratite sva važna obaveštenja, imate uvid u položene ispite, plaćate školarinu i overavate semestar.
Troškove za školarinu, prijavu ispita i overu semestra možete uplatiti putem standardizovanih uplatnica, u bilo kojoj banci ili pošti.
Primer ispravno popunjene uplatnice možete videti na vašem nalogu u okviru opcije "Školarine i Uplate". Poziv na broj je za svakog studenta različit i pored indeksa sadrži kontrolne cifre koje se razlikuju od studenta do studenta. Vaš lični poziv na broj koristite isključivo za sledeće uplate: troškovi školarine i upisa, overa semestra i prijava ispita.
U okviru opcije "Školarine i Uplate/Račun studenta" moguće je pregledati sve informacije o pristiglim uplatama koje su evidentirane na računu studenta, kao i sve informacije o skidanju novca sa računa pri prijavi ispita.
Potrebno je da prođe najmanje 1 radni dan od trenutka uplate do trenutka kada je novac na raspolaganju, s toga se preporučuje se da se uplate obave bar 2-3 dana unapred. Primera radi, uplata obavljena u petak u 8 pre podne, ne može biti evidentirana pre ponedeljka.

BIRANJE IZBORNIH PREDMETA U TOKU STUDIJA (osnovne, master i doktorske studije)
Izborne predmete birate preko vaših studentskih naloga - Studentskog Veb servisa.
Studenti osnovnih akademskih studija biraju izborne predmete za tekuću školsku godinu u periodu koji je predviđen za upis.
Studenti master i doktorskih studija biraju izborne predmete za tekuću školsku godinu od 1. do 15. novembra. Studenti doktorskih studija pored elektronskog biranja u obavezi su da nakon elektronskog biranja donesu i potpisan obrazac za izborne predmete i savetnika (mentora) – link ka formularu

POTREBNO MI JE UVERENJE/POTVRDA
Ukoliko Vam je potrebno neko uverenje (npr. uverenje o položenim ispitima) ili neka vrsta potvrde troškove za izradu iste, uplaćujete samo na žiro račun Fakulteta bez poziva na broj ŽIRO-RAČUN 840-1712666-26, prema važećem Cenovniku Fakulteta.

IMAM PITANJA/NEDOUMICE OKO NASTAVE, REŽIMA STUDIJA, PRAVA I OBAVEZA STUDENATA
Možete se obratiti Studentskoj službi lično, putem telefona ili imejla.

ZAVRŠIO/LA SAM STUDIJE - ŠTA JE POTREBNO ZA IZDAVANJE UVERENJA ODNOSNO DIPLOME
Za studente osnovnih i master akademskih studija

Kada završite studije javljate se referentu u Studentskoj službi. Za dobijanje uverenja o završenim studijama, potrebno je da popunite zahtev (koji ćete dobiti od referenta) i izvršite uplatu na žiro-račun  u iznosu od 3000 dinara.

Troškovi izrade diplome regulišete putem dve uplatnice:
1. jedna uplatnica se odnosi na troškove Fakulteta u iznosu od 3.300 dinara, uplata se vrši na žiro-račun Fakulteta
2. druga uplatnica je za troškove Univerzitetu u iznosu od 1.700,00 dinara, uplata se vrši na žiro račun broj 840-631666-25 sa pozivom na broj 97 05101636534.

Za studente doktorskih studija-troškovi izdavanja diplome i promocije za doktorske studije
Finansijske obaveze student reguliše putem dve uplatinice:
1. jedna uplatnica se odnosi na troškove fakulteta u iznosu od 3.300 dinara, uplata se vrši na žiro-račun Fakulteta 
2. druga uplatnica je za troškove Univerzitetu u iznosu od 3.300,00 dinara, uplata se vrši na žiro račun broj 840-631666-25 sa pozivom na broj 97 05101636534

Slike

  • /uploads/attachment/strana/566/Obavestenja.jpg
Vrh strane