Važno obaveštenje za kandidate koji 30.06. polažu prijemni ispit za studije PSIHOLOGIJE

Opšte

Poštovani kandidati za upis na studije psihologije,

Zbog tekuće epidemiološke situacije, a radi očuvanja vašeg zdravlja i zdravlja zaposlenih na Filozofskom fakultetu organizacija prijemnog ispita će ove godine izgledati malo drugačije. Stoga vas molimo da pažljivo pročitate ovo uputstvo i poštujete sledeće korake:

1. Na dan prijemnog ispita dođite najkasnije u 10.45 časova ispred ulaza na Filozofski fakultet.
2. Nemojte ulaziti u zgradu fakulteta, nego sačekajte da vas nastavnici koji će dežurati na prijemnom ispitu pozovu da uđete.
3. Kandidati će biti pozivani po učionicama u koje su raspoređeni za polaganje, pa prethodno proverite i zapamtite (a najbolje i zapišite) u koju ste učionicu raspoređeni. Raspored kandidata po učionicama
4. Jedan po jedan, dežurni nastavnici će počev od 10.45 izlaziti ispred ulaza na Filozofski fakultet i pozivati i sprovoditi grupe za polaganje do učionica. Podići će natpis sa brojem učionice, sačekati da se kandidati okupe i odvesti ih do učionice.
Pre ulaska na fakultet obavezno stavite zaštitnu masku jer bez nje nećete moći da uđete. Ukoliko ispred fakulteta ne bude uslova da držite dovoljnu distancu od drugih dobro je da maske stavite i ranije da biste izbegli potencijalnu infekciju. Nemojte čekati poslednji trenutak kako bismo ubrzali proceduru ulaza i smanjili mogućnost zaraze.
5. Kako bismo izbegli nepotrebne gužve upoznajte se sa redosledom učionica po kojem će dežurni uvoditi kandidate:

P25 Amfiteatar
300/3
202/2
101/1
111/1
107/1
124/1
201/2
102/1
110/1
108/1
122/1
P8
P9

Dobro bi bilo da ovaj spisak ponesete kao podsetnik.

6. Kada stignete pred učionicu slušajte uputstva dežurnih, održavajte fizičku distancu i red formirajte prema uputstvima dežurnih.
7. Prilikom ulaska u učionicu dežurni će proveriti vaš identitet. Stoga na vreme pripremite važeću ličnu kartu ili pasoš.
8. Dežurni će prozivati kandidate redosledom kojim su oni navedeni na spisku. Vodite računa o tome kako biste izbegli nepotrebno približavanje drugim kandidatima.
9. Prilikom ulaza u učionicu pokazaćete legitimaciju dežurnom i na kratko spustiti zaštitnu masku. Sve ostalo vreme dužni ste da masku nosite na ispravan način. Maske nosite zbog očuvanja sopstvenog zdravlja, ali i zdravlja drugih kandidata.

Masku na kratko možete spustiti i ako želite da popijete vodu i osvežite se.

10. Dežurni će vas rasporediti na mesto na kome ćete sedeti i raditi prijemni ispit i daće vam dalja uputstva za polaganje prijemnog.

Hvala što vodite računa o sopstvenom zdravlju i zdravlju drugih!

Slike

  • /uploads/attachment/vest/277/large_Biblioteka_danas.png
Vrh strane