Obaveštenje za studente iz Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Republike Crne Gore

Opšte

Studenti iz Bosne i Hercegovine (Republike Srpske)

Obaveštavamo vas da radi dogovora i zakazivanja besplatnog testiranja na COVID-19, zbog ulaska u Republiku Srbiju, studenti sa teritorije Bosne i Hercegovine (Republike Srpske) mogu da se jave Radmili Pejić na mejl r.pejic@mnrvoid.vladars.net.

Studenti iz Crne Gore

Obaveštavamo vas da radi dogovora i zakazivanja besplatnog testiranja na COVID-19, zbog ulaska u Republiku Srbiju, studenti sa teritorije Republike Crne Gore mogu da se jave dr Maji Milanović na mejl maja.milanovic@ijzcg.me ili dr sci Sanji Medenicina mejl sanja.medenica@ijzcg.me.

Testiranje na COVID-19 moći će da obave samo studenti koji budu imali obaveze na visokoškolskim ustanovama tokom maja meseca (praktična blok nastava ili ispitni rok). Na testiranje studenti će dolaziti sa EMEJL PORUKOM KOJU TREBA DA DOBIJU OD VISOKOŠKOLSKE USTANOVE, u kojoj se navode njihove obaveze u maju. Sa negativnim rezultatom testa studenti će imati rok od 72 sata da uđu u Republiku Srbiju bez obaveze boravka u karantinu.

Molimo studente da pišu mejl http://www.ff.uns.ac.rs/sr/fakultet/o-fakultetu/sluzbe/studentska-sluzba-telefoni svom referentu kako bi dobili neophodne potvrde.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/265/studenti_10.jpg
Vrh strane