Obaveštenje o radu Biblioteke i Studentske službe od 11.5.2020.

Opšte

Poštovani i dragi profesori, saradnici i kolege,

Biblioteka Filozofskog fakulteta je počela sa radom 11. maja 2020. godine. Zbog obavezne primene vanrednih mera za vreme trajanja epidemije organizacija rada će biti drugačija:

  • Centralna čitaonica i čitaonice seminarskih biblioteka neće biti dostupne studentima i zaposlenima.
  • Rad i komunikacija sa studentima i zaposlenima i naručivanje knjiga ostaće i dalje u elektronskom obliku.
  • Naručivanje knjiga svakog radnog dana od 8 do 15 sati isključivo slanjem zahteva za pozajmicu na adrese: magacin@ff.uns.ac.rs i bibliotanja@gmail.com (u cc obavezno staviti biblioteka@ff.uns.ac.rs). Za pozajmljivanje knjiga neophodna je članska karta Biblioteke.
  • Za svaku knjigu popuniti poseban zahtev.
  • Preuzimanje knjiga dan posle slanja zahteva (9 do 15 sati) na vidno obeleženom šalteru Centralne čitaonice u prizemlju (sa spoljašnje strane zgrade). Molimo vas da koristite masku i rukavice prilikom preuzimanja knjiga.
  • Za sve nedoumice i pitanja možete se obratiti Nataši Belić, upravnici Biblioteke (biblioteka@ff.uns.ac.rs).

ZAHTEV ZA POZAJMICU PUBLIKACIJA

Biblioteka Filozofskog fakulteta

 

Dragi studenti,
Poštujući vanredne mere koje su donete nakon ukidanja vanrednog stanja, molimo vas da nam se i od ponedeljka 11.05.2020. godine  do daljnjeg obraćate na mejl adrese ili putem telefona.

Sva uverenja ili potvrde koje su vam neophodne, slaćemo vam kao i do sada potpisane, overene i skenirane na vašu mejl adresu. Ukoliko je neophodno da ipak preuzemte neki originalni dokument, u tom slučaju dogovorićete se sa vašim referentom o načinu preuzimanja.

Hvala vam na razumevanju!
Studentska služba

Slike

  • /uploads/attachment/vest/263/FF_Faks_2015_014.jpg
Vrh strane