Prijava za VEB-SEMINAR – EBSCO platforma i obimna multidisciplinarna kolekcija Academic Search Complete: mogućnosti, načini pretraživanja i rada

Opšte

Biblioteka Filozofskog fakulteta je, uz saglasnost uprave Fakuleta, organizovala veb-seminar pod naslovom EBSCO platforma i obimna multidisciplinarna kolekcija Academic Search Complete: mogućnosti, načini pretraživanja i rada. Biblioteka je sličan veb-seminar uspešno organizovala i prošle školske godine za studente masterskih i doktorskih studija.

Veb-seminar je namenjen studentima svih nivoa studija, nastavnicima, saradnicima i zaposlenima koji bi se na ovaj način upoznali za izuzetno bogatom bazom naučnih i stručnih tekstova neophodnih za naučnoistraživački rad. Ovo će biti prilika da postavite pitanja i razrešite nedoumice u vezi sa pretraživanjem navedene baze podataka.

Veb-seminar će održati predstavnica EBSCO platforme, Ursula Novicka, putem skajpa iz Praga.

Tremin održavanja je 22. april 2020. godine, vreme 13 sati. Okvirno vreme trajanja 45 minuta. Svi zainteresovani će se u dogovoreno vreme putem skajpa uključiti u seminar od svojih kuća.

PRIJAVA
Zainteresovani studenti
mogu se prijaviti na adresu: trakic@ff.uns.ac.rs
Potrebni podaci: ime i prezime, broj indeksa i naziv studijske grupe.
Zainteresovani profesori i saradnici mogu se prijaviti na adresu: medisa@ff.uns.ac.rs

Rok za prijavu je 20. april 2020. godine.
Detaljne instrukcije, kao i podsetnik, poslaćemo na vreme na vaše e-adrese.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/249/ebsco_proba.jpg
Vrh strane