Putujući studentski sajam, 24.10.2019.

Vreme 24. oktobar 2019. 10:00

Četvrtak 24. oktobar 2019, od 10:00 do 15:00
Filozofski fakultet  Univerziteta u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića 2

U saradnji sa Campus France, francuskom agencijom koja se bavi promocijom francuskog visokog školstva, mobilnošću i prijemom inostranih studenata, Francuski instituti iz zemalja Zapadnog Balkana organizuju novi “Putujući studentski sajam“. Ove godine jubilarno 10. srpsko izdanje sajma održaće se u dva velika univerzitetska grada Beogradu i Novom Sadu.

Sajam će okupiti predstavnike francuskih univerziteta École Polytechnique, Sciences-PO, INSA iz Ruana, EPITECH, CESI, Univerzitet Lion 1, Univerzitet Paris-Sud, Univerzitet Paris-Est Créteil, ESC Troyes, ESFAM, rukovodioce frankofonih studijskih programa u Srbiji i na Balkanu, Frankofone univerzitetske agencije kao i sve važne univerzitetske aktere iz svih zemalja učesnica.

Studenti će imati mogućnost da prisustvuju prezentacijama raznih programa stipendija kao i tematskim predavanjima i dobiju sve korisne informacije o studijama u Francuskoj kao i o frankofonim studijskim programima na Balkanu u neposrednom razgovoru. Predstavnici francuskog i srpskog visokog obrazovanja, imaće, sa svoje strane, mogućnost za umrežavanje kroz direktne susrete i razmene. Ambasada Francuske i Francuski institut u Srbiji tom prilikom otvaraju novi konkurs za dodelu stipendija Vlade Republike Francuske za univerzitetsku 2020/2021. godinu koji će trajati do 16 marta 2020.

Iskoristite ovaj nezaobilazan događaj kako biste se dobro i na vreme pripremili za univerzitetsku 2020-2021. godinu!

PROGRAM

 

Slike

  • /uploads/attachment/najava/73/putujuci_sajam_m.jpg
Vrh strane