Путујући студентски сајам, 24.10.2019.

Време24. октобар 2019. 10:00

Четвртак 24. октобар 2019, од 10:00 до 15:00
Филозофски факултет  Универзитета у Новом Саду, Др Зорана Ђинђића 2

У сарадњи са Campus France, француском агенцијом која се бави промоцијом француског високог школства, мобилношћу и пријемом иностраних студената, Француски институти из земаља Западног Балкана организују нови “Путујући студентски сајам“. Ове године јубиларно 10. српско издање сајма одржаће се у два велика универзитетска града Београду и Новом Саду.

Сајам ће окупити представнике француских универзитета École Polytechnique, Sciences-PO, INSA из Руана, EPITECH, CESI, Универзитет Lion 1, Универзитет Paris-Sud, Универзитет Paris-Est Créteil, ESC Troyes, ESFAM, руководиоце франкофоних студијских програма у Србији и на Балкану, Франкофоне универзитетске агенције као и све важне универзитетске актере из свих земаља учесница.

Студенти ће имати могућност да присуствују презентацијама разних програма стипендија као и тематским предавањима и добију све корисне информације о студијама у Француској као и о франкофоним студијским програмима на Балкану у непосредном разговору. Представници француског и српског високог образовања, имаће, са своје стране, могућност за умрежавање кроз директне сусрете и размене. Амбасада Француске и Француски институт у Србији том приликом отварају нови конкурс за доделу стипендија Владе Републике Француске за универзитетску 2020/2021. годину који ће трајати до 16 марта 2020.

Искористите овај незаобилазан догађај како бисте се добро и на време припремили за универзитетску 2020-2021. годину!

ПРОГРАМ

 

Слике

  • /uploads/attachment/najava/73/putujuci_sajam_m.jpg
Врх стране