Представљање пројекта GENIUS

Опште

Позивамо Вас на догађај посвећен представљању пројекта GENIUS - Genetic and environmental influences on psychological adaptation of children and adults, који ће се реализовати у оквиру програма Идеје Фонда за науку. Представљање пројекта одржаће се 15.04.2022. од 11:00 у амфитеатру ректората Универзитета у Новом Саду.
GENIUS пројекат реализује истраживачки тим с Филозофског факултета у Новом Саду, који је координаторска институција, као и с Медицинског факултета у Новом Саду и Института за молекуларну генетику и генетички инжењеринг у  Београду.
У оквиру GENIUS пројекта биће унапређен STAR регистар близанаца с посебним фокусом на почетак укључивања деце и њихових породица у овај важан национални извор психолошких и здравствених података. Такође, GENIUS пројекат ће креирати STAR биобанку, као важан национални истраживачки ресурс за будуће генске студије у психологији, медицини, биологији и генетици.
Ово су само неке од тема о којима ће се причати.  Позивамо вас да се прикључите нашем истраживачком тиму на овом важном догађају. Агенда

Срдачно,
Проф. др Снежана Смедеревац
координатор GENIUS пројекта

Слике

  • /uploads/attachment/vest/537/genius_m.png
Врх стране