Početna >

PRVI SAJAM VOLONTERIZMA
FILOZOFSKI FAKULTET NOVI SAD 5. mart 2018.

Odsek za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sada najavlјuje prvi Sajam volonterizma na Novosadskom univerzitetu. Sajam će se održati u ponedelјak 5. marta od 10 do 14 časova u holu Filozofskog fakulteta. Sajam je otvorenog tipa i namenjen je studentima Univerziteta u Novom Sada (ali i drugim mladim Novosađanima) kako bi se na jednom upoznali za velikim brojem organizacija i njihovim programima i projektima.

Na samom Sajmu moći će da porazgovaraju sa predstavnicima organizacija, učestvuju u radionici o volonterizmu (uz prethodnu prijavu na https://goo.gl/forms/XbAA59bODF4XTG1y2) i da saznaju kako da svoja znanja i veštine unaprede kroz volontiranje u okviru različitih programa.

Na sajmu će se predstaviti: Centar za proizvodnju znanja i veština, Novosadski humanitarni centar, Ekumenska humanitarna organizacija, Play centar, Centar "Srce", Mala srećna kolonija, Udruženje za pomoć MNRO Grada Novog Sada, Inkluzivni servis Cvrčak, ŠOSO Milan Petrović, JAZAS, SOS ženski centar, Novosadski volonterski servis, Omladinska prestonica Evrope Novi Sad – OPENS i Fondacija Novi Sad 2021.

Dobrodošli!

Odsek za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu

 

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu