Početna >

Dan dobrodošlice za studente na razmeni Filozofskog fakulteta

U sredu, 28. februara održan je Dan dobrodošlice za studente na razmeni na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Osim studenata na razmeni, sastanku su prisustvovali i predstavnici Kancelarije za međunarodnu saradnju i akademski koordinatori za studente na razmeni. Nakon uvodne reči i detaljnog upoznavanja studenata sa obavezama na Fakultetu, studenti su dobili kratak pregled informacija o studiranju na Filozofskom fakultetu, ali i korisne informacije o studentskom životu u Novom Sadu. Takođe je u saradnji sa ESN Novi Sad organizovana prezentacija njihove mreže i ponude studentima na razmeni.

Organizovana je igra potrage za blagom, gde su studenti imali zadatak da što pre otkriju odgovore na dvanaest zadatih pitanja u vezi sa Fakultetom i njegovom istorijom, a studenti sa najviše tačnih odgovora bili su nagrađeni.

Podsećamo da je prošle školske godine na razmeni bilo 44 studenata iz Nemačke, Grčke, Letonije, Poljske, Češke, Austrije, Hrvatske, Slovačke, Meksika, Španije, Makedonije, Rumunije, Mađarske, Danske, Singapura i Rusije.


 

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu