Početna >

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE STUDENTE DOKTORSKIH STUDIJA!


Poštovane koleginice i kolege,

Uprava Filozofskog fakulteta je pozvala dr Natašu Boškić sa Univerziteta Britanska Kolumbija iz Vankuvera, Kanada, da kao gostujući predavač održi kurs na doktorskim studijama pod nazivom „Izbor i implementacija obrazovne tehnologije“, koji se bavi primenom novih tehnologija u obrazovanju.

Kurs je namenjen studentima doktorskih studija svih profila i svih godina. Svi zainteresovani treba da se prijave na mejl doktorskestudije@ff.uns.ac.rs najkasnije do 21. aprila do 11 časova. Od podataka treba dostaviti: ime i prezime, broj indeksa, naziv studijskog programa i godinu studija. Na ovom linku možete pogledati opis kursa.

Kurs će se držati na srpskom jeziku, ali je zbog literature potrebno poznavanje engleskog jezika.

Zbog obaveza dr Boškić na matičnom fakultetu u Kanadi, kurs bi počeo 22. maja i trajao bi on-lajn  do 16. juna (pretpostavka je da će se raditi 5 sati nedelјno na ovom kursu tokom četiri nedelјe). Nakon toga bi na Fakultetu bila organizovana predavanja od 19. do 23. juna i 26-27. juna (po 5 sati dnevno). Od 28. do 30. juna je planirano vreme za završne radove.

Za on-lajn rad bi se koristio Moodle sistem za elektronsko učenje.

Dr Nataša Boškić je priznati stručnjak u oblasti elektronskog učenja, a njenu profesionalnu biografiju i bibliografiju možete pogledati na sajtu:  http://nboskic.edublogs.org/

Za sve dodatne informacije, možete se javiti studentskoj službi na telefon 485-3974 ili pisati na mejl doktorskestudije@ff.uns.ac.rs.

 

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu