Početna >

Nagrade Univerziteta za postignut uspeh u školskoj 2014/2015. godini

Svečanost najavljena za 3. oktobar, povodom početka nove školske godine otkazana je zbog loših vremenskih prilika.

Ujedno najavljujemo da ćemo 10. oktobra 2016. godine s početkom u 10 časova u amfiteatru Centralne zgrade Univerziteta organizovati svečanost na kojoj ćemo predstaviti studente koji su ostvarili vrhunske rezultate na evropskim i svetskim takmičenjima u prethodnoj školskoj godini, uručiti nagrade najuspešnijim studentima Univerziteta u Novom Sadu za postignut uspeh u školskoj 2014/2015. godini i uručiti sertifikate stipendistima Fonda za stipendiranje i podsticanje napredovanja darovitih studenata i mladih naučnih radnika i umetnika u školskoj 2015/2016. godini.

Na ovoj svečanosti biće uručene nagrade najuspešnijim studentima Univerziteta u školskoj 2014/2015. godini u sledećim kategorijama: Najbolji student Univerziteta, nagrade najboljim studentima fakulteta, nagrade za vrhunske rezultate u umetnosti, nagrade za vrhunske rezultate u sportu, Nagrada "Mileva Marić Ajnštajn", Nagrada "Aleksandar Saša Popović" i izuzetne nagrade za naučni i stručni rad studenata.

Nagrade ostalim nagrađenim studentima za postignut uspeh u školskoj 2014/2015. godini biće uručene na fakultetima u sastavu Univerziteta u Novom Sadu.

Nagrade najboljim studentima Univerziteta u Novom Sadu
Nagrade za naučni i stručni rad studenata - spisak studenata
Spisak nagrađenih studenata u 2014/15.

Univerzitet u Novom Sadu

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu