Početna > Vesti>

LEPovanje u junu

      

U organizaciji  Laboratorije za eksperimentalnu psihologiju, 5. Juna 2015. godine, u svečanoj sali Filozofskog fakulteta u Novom Sadu održaće se jednodnevna radionica pod nazivom "LEPovanje: Susreti mladih istraživača u oblasti eksperimentalne psihologije".

Učesnici će izlagati sadržaj svojih istraživanja koja su sproveli tokom tekuće školske godine, s tim što naglasak neće biti stavljen na rezultate, već na nedoumice koje su imali i probleme sa kojima su se sretali. Radionica je osmišljena sa ciljem da podstakne najmlađe istraživače na kontinuiranu produktivnost, da im obezbedi dodatnu pomoć u rešavanju istraživačkih problema, kao i da im pomogne da steknu iskustvo u izlaganju – opisivanju svojih istraživanja. Istovremeno, pored toga što će dobijati pomoć od ostalih članova dve laboratorije, oni će učiti i da slušaju druge i daju im savete. Konačno, cilj radionice biće bolje upoznavanje sa istraživanjima koja se izvode na dva mesta, kao i podsticanje razmene ideja između istraživača uključenih u iste oblasti istraživanja koji nemaju priliku često da se sretnu. Premda mladi istraživači redovno dobijaju pomoć od svojih mentora i kolega koje sreću unutar svojih laboratorija, oni nemaju dovoljno često priliku da se detaljno upoznaju sa istraživanjima svojih kolega iz drugih laboratorija. Ova radionica predstavljaće iskorak u tom smeru.

Radionica je namenjena svim mladim istraživačima zainteresovanim za eksperimentalni metod. Pozivamo i sve mlade studente – buduće istraživače da nam se pridruže.

Detaljan program radionice

 

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu