Početna > Vesti>

AIESEC Global Citizen program
Ovog leta volontiraj u inostranstvu

Iskoristi ovo leto na najbolji mogući način - otputuj i volontiraj u nekoj od 115 zemalja u kojima postoji AIESEC. Uradi nešto drugačije, otkrij novu kulturu i stekni nezaboravno iskustvo. Ako si maturant ili student, pozivamo te da nam se pridružiš 09. aprila u 20h, u svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka  i saznaš više o programima volonterske prakse koje ovog leta nudi AIESEC.

Internacionalni program volonterske prakse ti omogućava da provedeš 6 nedelja sa studentima iz celog sveta, da upoznaš bolje sebe kroz rad sa drugima i da stekneš priče koje ćeš prepričavati ceo život. Volontirajući na nekom od društveno odgovornih projekata AIESEC-a ili u nevladinim organizacijama utičeš pozitivno na društvo na internacionalnom nivou. Svake godine preko 16.000 mladih ljudi, širom sveta, iskoristi šansu da ode na razmenu preko AIESEC-a. Turska, Grčka, Italija, Češka, Poljska, Indija, Kina, Egipat i Nemačka su samo neke od zemalja u kojima postoji AIESEC, a na tebi je samo da odabereš gde želiš da odeš i u kojoj oblasti želiš da volontiraš. Angažuj se na projektu koji se bavi tolerancijom, ekologijom i životnom sredinom ili organizuj sportske aktivnosti ili časove konverzacijskog engleskog jezika. Izaberi temu koja tebe interesuje, a tamo će te čekati studenti iz različitih krajeva sveta koji dele tvoja interesovanja.

AIESEC je najveća svetska organizacija vođena od strane studenata, koja postoji u 115 zemalja sveta i broji preko 86000 članova. U saradnji sa brojnim univerzitetima i kompanijama AIESEC već dugi niz godina omogućava mladim ljudima praktično usavršavanje i razvijanje liderskih sposobnosti, i baveći se aktuelnim problemima u društvu vrši pozitivan uticaj na svoje okruženje.

Prijavi se za program razmene preko našeg sajta: www.ns.aiesec.org.rs.
Više informacija o AIESEC-u u Novom Sadu možeš pročitati na www.facebook.com/AIESECNoviSad, a o ponudama praksi i iskustvima naših praktikanata u www.facebook.com/groups/GrupaZaInformacijeORazmenamaIPraksama/.

Marta Banjac
Potpredsednica za programe odlazeće prakse
Br. tel: 062 8083 061
E-mail: marta.banjac@aiesec.net

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu