Početna > Vesti>

OBAVEŠTENJE

Svečana dodela nagrada studentim za postignut uspeh u školskoj 2009/10. godini će se održati u ponedeljk 23. maj 2011. godine u 10,30 časova u amfiteatru „Mihajlo Pupin“, Prirodno-matematički fakultet, Departman za fiziku i Departman za matematiku i informatiku (prizemlje), Trg Dositeja Obradovića 4.

Na svečanosti ce biti uručene sledeće nagrade: nagrade najboljim studentima fakulteta,  izuzetne nagrade studentima za postignut uspeh u toku studiranja, izuzetne nagrade za postignut uspeh u predhodnom studiranju, nagrade za vrhunske rezultate u umetnosti i sportu, nagrade „Mileva Marić Anštajn“ i Nagradu  „Saša Popović, izuzetne nagrade za naučni i stručni rad studenata. Takođe, na svečanosti će biti dodeljeni i  sertifikati ovogodišnjim stipendistima Fonda za stipendiranje i podsticanje napredovanja darovitih studenata Univerziteta u Novom Sadu.

Studenti koji su pozvani na Svečanu dodelu nagrada kao i ostali nagrađeni studenti svoje diplome mogu podići u Centru za razvoj karijere, Dr Ilije Ðuričića 3 (u okviru Doma Bajić), u periodu od 26. maja do 10. juna 2011. godine, od 9 do 15 časova (www.razvojkarijere.uns.ac.rs).

Spisak nagrađenih studenata

 


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu