Početna > Vesti>

Studenti Odseka za medijske studije osvojili II mesto u finalu takmičenja „Primer 2011“

U finalu Drugog PR takmičenja studenata Vojvodine "PRimer 2011" studenti Odseka za medijske studije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu osvojili su drugo mesto. Posle dva ciklusa eliminacije u finalni deo takmičenja, koje je održano 5. maja na Filozofskom fakultet u Novom Sadu, plasirala su se tri tima Odseka za medijske studije. 

Nastupajući pod šifrom “Pravo Rešenje”, drugu nagradu osvojile su studentkinje:
- Tamara Đuričić,
- Milica Aleksić,
- Ana Velimirović i
- Ana Svilar.

Četvrto mesto zauzeo je tim „Laboratorije imidža“, koji su činili Lea Labudović,  Nebojša Parkić, Gordana Ivković, Milan Kodžo i Radovan Sekulić, a peto mesto pripalo je „Prvom timu“ i studentkinjama Ivani Krsmanović, Milani Petrović, Jovani Vranjković, Doris Mihajlov i Ili Hajnal.

Prvo mesto osvojio je tim koji su činili studenti Ekonomskog fakulteta i Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Treće mesto zauzeo je tim studenata sa Fakulteta za menadžement.

Nagrade i diplome studentima je uručio rektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Miroslav Vesković.

Ove godine studenti su imali zadatak da osmisle imidž moderne Vojvodine u formi razrađenog idejnog rešenja kojim su obuhvaćeni strategije, metode i taktike  ostvarenja cilja. U prvom krugu takmičenja ocenjivao se tekstualni deo rešenja zadatka i posle ovog kruga deset timova plasiralo se u polufinalni deo takmičenja na kome su timovi dobili priliku da predstave svoja rešenja.

Drugo po redu takmičenje ovog tipa u Vojvodini organizovali su Centar za odnose s javnošću Novog Sada i Društvo Srbije za odnose s javnošću sa ciljem da se zainteresovanim studentima osnovnih akademskih, strukovnih i master studija na državnim i privatnim fakultetima u pokrajini omogući da steknu dodatnu edukaciju i praksu iz oblasti odnosa s javnošću.

 


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu