Početna > Vesti>

Prezentacija GLOBAL UGRAD programa

Prezentacija o novim UGRAD stipendijama (bivše FORECAST stipendije) održaće se 19. oktobra od 10.30 do 12h u Svečanoj sali FTN-a.

World Learning projekat nastavlja implementaciju FORECAST programa za razmenu studenata pod rukovodstvom US State Department Bureau of Educational and Cultural Affairs i u saradnji sa Kancelarijom za kulturu i medije Američke ambasade. Program će od ove akademske godine nositi novo ime: Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD).

Cilj programa se ne menja - i ove godine šaljemo grupu studenata na jednogodišnje akademske studije u Americi (2012/2013).

Želeli bismo da što više studenata sazna za ovaj program i čuje utiske alumnija. Budući da je u pitanju puna stipendija koja pokriva sve troškove (putovanje, smeštaj, ishrana, knjige, školarina), program je dostupan studentima svih materijalnih mogućnosti i svih profila studiranja. Jedini izuzetak su studenti čije se studijske grupe u Sjedinjenim Američkim Državama nalaze u okviru postdiplomskih studija (npr.medicina, pravo i sl).

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu