Početna > Vesti>

Tempus i Erasmus Mundus konferencija, 22-23. novembar 2010.

Sa posebnim zadovoljstvom Vas pozivamo na Nacionalne Tempus i Erasmus Mundus informativne dane koje Tempus kancelarija u Srbiji organizuje u saradnji sa Delegacijom Evropske unije u Srbiji i Ministarstvom prosvete Republike Srbije.

Informativni dani će se održati u ponedeljak i utorak, 22.-23. novembra, u Kristalnoj dvorani Hotela Hajat, ul. Milentija Popovića br. 5, Novi Beograd, sa početkom u 10 časova.

Prvi dan, 22. novembar, posvećen je novinama u Tempus programu Evropske unije i dvema relevatnim tema za sistem visokog obrazovanja – sistem doktorskih studija i karijerno vođenje.

Drugog dana konferencije predstavićemo ostale programe Evropske unije za saradnju u oblasti obrazovanja, u kojima Srbija može da učestvuje: Erasmus Mundus i Žan Mone. Poseban deo drugog dana posvećen je uvodnoj
prezentaciji o Programu EU za celoživotno učenje u okviru kojeg ove godine postoje određene mogućnosti za učešće svih obrazovnih institucija iz Srbije kakvi su projekti za umrežavanje i saradnju.

Radni jezik konferencije je srpski, a biće obezbeđen i simultani prevod za engleski jezik tokom cele konferencije.

Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite popunjavanjem formulara za registraciju i slanjem istog na office at tempus.ac.rs, najkasnije do četvrtka, 18.11.2010., do 15 časova.

Srdačan pozdrav,

Tempus kancelarija u Srbiji

Aneks 1: Radna verzija programa
Aneks 2: Formular za registraciju

 


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu