Početna > Vesti>

PREZENTACIJA PROGRAMA "COCA COLA TALENTI"
Iskoristite jedinstvenu priliku za radnu praksu i stipendiju


Mesto: Svečana sala Fakulteta tehničkih nauka (Trg Dositeja Obradovića 6, prizemlje)
Datum: Sreda, 17. novembar 2010. godine
Vreme: 12 časova

Saznajte direktno od predstavnika kompanije Coca Cola Hellenic i prethodnih učesnika programa "Coca Cola talenti" više o prednostima programa, načinu prijavljivanja, uslovima za konkurisanje, iskustvima u ranijim godinama... U pitanju je dugoročni program stipendiranja i obuke koji organizuje kompanija Coca-Cola HBC – Srbija A.D. Zemun petu godinu zaredom sa ciljem pružanja podrške budućim poslovnim liderima, a sada studentima univerziteta i fakulteta u Srbiji.

Univerzitet u Novom Sadu poziva studente III godine osnovnih studija svih studijskih profila da se prijave na Konkurs "Coca-Cola talenti". Kompanija CCH će u akademskoj 2010/11. godini za sedam studenata obezbediti novčanu podršku u vidu godišnje stipendije od 2.000 evra i podršku u vidu obuke u kompaniji Coca-Cola Hellenic u trajanju od najviše dve godine koja uključuje treninge i praksu kroz rad na konkretnim projektima.

Konkurs za prijavljivanje traje do 3. decembra 2010. godine. Izabranim studentima kompanija može ponuditi i nastavak učešća u programu tj. produžetak novčane podrške i obuke, pod istim uslovima, a na period za koji se kompanija odluči.

Više o konkursu na:
http://www.cchbc-talents.co.rs/pocetna.1.html
http://www.uns.ac.rs/sr/stipendiranje/2010/cocaCola.html


 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu