Početna > Vesti>

Univerzitet u Novom Sadu
Novi Sad, 4. novembar 2010.

Počeo konkurs za nove Koka-kola talente
INTERESANTNA PRILIKA ZA SVE STUDIJSKE PROFILE

Univerzitet u Novom Sadu poziva zainteresovane studente treće godine osnovnih studija svih studijskih profila da se prijave na Konkurs "Coca-Cola talenti" koju organizuje kompanija Coca-Cola HBC – Srbija A.D. Zemun petu godinu zaredom. Radi se o dugoročnom programu stipendiranja i obuke sa ciljem pružanja podrške budućim poslovnim liderima, a sada studentima univerziteta i fakulteta u Srbiji.

Ova kompanija će u akademskoj 2010/11. godini za sedam studenata obezbediti novčanu podršku i podršku u vidu obuke tokom programa. Izabrani studenti će najviše dve godine pohađati obuku u kompaniji Coca-Cola Hellenic koja će se održavati tokom cele godine (koja uključuje treninge i praksu kroz rad na konkretnim projektima), a biće im dodeljena i nepovratna novčana podrška u iznosu od 2.000 evra za svakog od njih, po akademskoj godini.

Konkurs za prijavljivanje otvoren je od 3. novembra do 3. decembra 2010. godine. Izabranim studentima kompanija može ponuditi i nastavak učešća u programu tj. produžetak novčane podrške i obuke, pod istim uslovima, a na period za koji se kompanija odluči.

Kandidati zainteresovani za program moraju biti nezaposleni studenti koji su dali uslov za upis treće godine akademskih studija i koji su po prvi put upisali treću godinu osnovnih studija na univerzitetima i fakultetima. Pored toga, neophodno je da imaju prosečnu ocenu studija 8,5 ili više i da poseduju odlično znanje engleskog jezika i rada na računaru.

Sve informacije o programu, pravila i uslovi učešća i spisak konkursne dokumentacije nalaze se na ZVANIČNOJ INTERENT PREZENTACIJI PROGRAMA: http://www.cchbc-talents.co.rs/pocetna.1.html

Ovom prilikom najavljujemo i POSEBAN DOGAĐAJ PROMOCIJE PROGRAMA NA UNIVERZITETU U NOVOM SADU koji će omogućiti svim zainteresovanim studentima da se o programu informišu direktno  od predstavnika kompanije i ranijih učesnika programa  Ova prezentacija održaće se i sredu 17. novembra u 12 časova u svečanoj sali FTN-a, o čemu će studenti biti posebno obavešteni.

 

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu