Проф. др Вељку Јовановићу додељена награда Др Зоран Ђинђић за младог научника и истраживача

Опште

Овогодишњи лауреат Награде „Др Зоран Ђинђић“ за младог научника и истраживача је др Вељко Јовановић, ванредни професор на Филозофском факултету Универзитета у Новом Саду.

Добитница награде „Др Зоран Ђинђић“ за најбољи дипломски рад, завршни рад на мастер академским студијама или магистарски рад из филозофских и социолошких наука у 2018. години је Мирослава Одаловић, за мастер рад „Проблем интерпретације појма генија у Критици моћи суђења Имануела Канта“, који је одбрањен на Филозофском факултету Универзитета у Нишу.

Добитница Специјалне Награде „Др Зоран Ђинђић“ за младог научника и истраживача за посебан допринос у науци у 2018. години је др Марија Лесјак, ванредни професор на Природно-математичком факултету Универзитета у Новом Саду.

Лауреаткиња Награде најбољем студенту Универзитета у Новом Саду у школској 2017/2018. години је Миљана Биговић, која је са укупном просечном оценом 10,00 завршила основне академске студије права, смер унутрашњих послова, на Правном  факултету Универзитета у Новом Саду.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/65/NagradaZDjinjic.jpg
Врх стране