Центар за подршку студентима - ПОЗИВ НА ПСИХОЛОШКИ СУСРЕТ на тему на тему... ИМАМ ТРЕМУ, четвртак, 28.03.2019. у 17.30

Време28. март 2019. 13:41

Драги студенти Филозофског факултета,

Позивамо вас на сусрете који су намењени вашем личном развоју и превазилажењу могућих препрека са којима се суочавате током студирања.

„Психолошки сусрети на тему на тему“ су осмишљени као циклус интерактивних предавања која је покренуо Клинички тим Одсека за психологију у сарадњи са Центром за подршку студентима.

Ови сусрети су прилика да усвојите корисна знања и вештине које лако можете применити. На Психолошким сусретима ћете бити у прилици и да поставите питања на актуелну тему, дискутујете, као и да предложите теме за које мислите да би Клинички тим могао да вам представи на неким од следећих сусрета.

Наша прва тема је ТРЕМА. Упознајте се боље са т(р)емом која нам је заједничка и позната. Научите једноставне вештине које помажу да заједно са („добром“) тремом успешније остварујете своје циљеве и реагујете у ситуацијама које су вам значајне.
Први сусрет је у четвртак, 28. март 2019. године у Мултимедијалном центру (учионица 115, преко пута Деканата) са почетком у 17.30ч.

Психолошки сусрет на тему на тему... Имам трему водиће чланови Клиничког тима са Одсека за психологију доц. др Снежана Товиловић и студенти Дина Вучковић и Катарина Машић.

Добродошли сте на први сусрет са нашом темом и са тремом!

Слике

  • /uploads/attachment/najava/35/Imam_tremu.jpg
Врх стране