Prof. dr Veljku Jovanoviću dodeljena nagrada Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača

Opšte

Ovogodišnji laureat Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača je dr Veljko Jovanović, vanredni profesor na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Dobitnica nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka u 2018. godini je Miroslava Odalović, za master rad „Problem interpretacije pojma genija u Kritici moći suđenja Imanuela Kanta“, koji je odbranjen na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu.

Dobitnica Specijalne Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača za poseban doprinos u nauci u 2018. godini je dr Marija Lesjak, vanredni profesor na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Laureatkinja Nagrade najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2017/2018. godini je Miljana Bigović, koja je sa ukupnom prosečnom ocenom 10,00 završila osnovne akademske studije prava, smer unutrašnjih poslova, na Pravnom  fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/65/NagradaZDjinjic.jpg
Vrh strane