Centar za podršku studentima - POZIV NA PSIHOLOŠKI SUSRET na temu na temu... IMAM TREMU, četvrtak, 28.03.2019. u 17.30

Vreme 28. mart 2019. 13:41

Dragi studenti Filozofskog fakulteta,

Pozivamo vas na susrete koji su namenjeni vašem ličnom razvoju i prevazilaženju mogućih prepreka sa kojima se suočavate tokom studiranja.

„Psihološki susreti na temu na temu“ su osmišljeni kao ciklus interaktivnih predavanja koja je pokrenuo Klinički tim Odseka za psihologiju u saradnji sa Centrom za podršku studentima.

Ovi susreti su prilika da usvojite korisna znanja i veštine koje lako možete primeniti. Na Psihološkim susretima ćete biti u prilici i da postavite pitanja na aktuelnu temu, diskutujete, kao i da predložite teme za koje mislite da bi Klinički tim mogao da vam predstavi na nekim od sledećih susreta.

Naša prva tema je TREMA. Upoznajte se bolje sa t(r)emom koja nam je zajednička i poznata. Naučite jednostavne veštine koje pomažu da zajedno sa („dobrom“) tremom uspešnije ostvarujete svoje ciljeve i reagujete u situacijama koje su vam značajne.
Prvi susret je u četvrtak, 28. mart 2019. godine u Multimedijalnom centru (učionica 115, preko puta Dekanata) sa početkom u 17.30č.

Psihološki susret na temu na temu... Imam tremu vodiće članovi Kliničkog tima sa Odseka za psihologiju doc. dr Snežana Tovilović i studenti Dina Vučković i Katarina Mašić.

Dobrodošli ste na prvi susret sa našom temom i sa tremom!

Slike

  • /uploads/attachment/najava/35/Imam_tremu.jpg
Vrh strane