Novosti
   Događaji
   Projekti
   Razmena studenata
   Mobilnost i stipendije
  JoinEU-SEE
  Basileus
  Campus Europae
  Ceepus
   Galerija
   Linkovi

   

Početna > Međunarodna saradnja > Novosti >

Vebinari i promocije programa razmene programa Erazmus+

 

6. decembra u 10h po srednjoevropskom vremenu će biti održan seminar o mogućnostima studenata i osoblja sa fizičkim, mentalnim ili drugim zdravstvenim poteškoćama za odlazak na razmenu preko programa Erazmus+. Vebirar se održava na engleskom jeziku, a ovde možete pronaći uputstvo za prijavu i podešavanja.

Ukoliko ste zainteresovani za mogućnost studiranja na nekom od Erazmus Mundus zajedničkih master programa i želite da čujete nešto više o njima, ali i o konkretnim iskustvima alumniste jednog ovakvog programa, prijavite se na vebinar koji će se održati u utorak, 29. novembra, od 17 do 18h. Za učešće na vebinaru neophodna je prijava na sajtu Fondacije Tempus, koja će biti otvorena do utorka, 29. novembra u podne, na sledećem linku: http://erasmusplus.rs/vebinar-emjmd-reg-form/.

U četvrtak, 1.decembra, od 17 do 18.30h u EU info Point-u (Mihajla Pupina 17) je informativni događaj Erasmus+ ChatCiljna grupa ovomesečnog Erasmus+ Chat-a je osoblje. Imaćemo prezentacije osoblja koje je bilo na razmeni i jednu prezentaciju o generalnim Erasmus+ mogućnostima za osoblje.

 

 

 

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu