Novosti
   Događaji
   Projekti
   Razmena studenata
   Mobilnost i stipendije
  JoinEU-SEE
  Basileus
  Campus Europae
  Ceepus
   Galerija
   Linkovi

   

Početna > Međunarodna saradnja > Novosti >

AIESEC
Da li je ovo leto ono koje će tebi promeniti život?

AIESEC - najveća organizacija vođena od strane mladih, ovog leta pruža svim studentima i mladim ljudima da otputuju u inostranstvo, krenu u nezaboravnu avanturu i steknu praktično iskustvo koje će ih izdvojiti iz mase.

Ovog aprila AIESEC održava završni događaj za sve zainteresovane, gde će predstaviti programe internacionalnih praksi za leto pod nazivom Globalni Volonter i Globalni Preduzetnik.

Prezentacija će se održati 26.aprila u 18h, na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu, sa ciljem da se mladi upoznaju sa mogućnostima u vidu volonterskih i stručnih praksi koje ih očekuju širom sveta i koje mogu da im budu korisne kako u svom ličnom, tako i profesionalnom razvoju.
Gosti na samom događaju biće i studenti koji su se nedavno vratili sa prakse i koji u potpunosti mogu da prenesu svoje iskustvo.

Globalni Volonter je program volonterskih praksi u inostranstvu gde se studentima pruža mogućnost da kroz 6-8 nedelja rada na društveno-odgovornim projektima, poput rada sa decom u školama i vrtićima i raznim kulturološkim projektima, upoznaju ljude iz čitavog sveta, upoznaju sa radom i životom u drugoj kulturi i učine svet boljim mestom za život.

Globalni Preduzetnik je program stručnih praksi u inostranstvu gde studenti imaju priliku da rade na svom profesionalnom razvoju i da steknu potrebna znanja i veštine koje će im pomoći pri daljem zaposlenju. Studenti imaju priliku da rade u start-up i malim kompanijama i da steknu iskustvo iz oblasti IT-ja, marketinga, poslovne administracije i prodaje u pravom poslovnom okruženju.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na prezentaciju putem sledećeg linka .

Više informacija možete pročitati i na AIESEC  facebook stranici ili na oficijalnom sajtu.

Nena Ćuić
Potpredsednica za Marketing & PR 
AIESEC Novi Sad
Mobilni: +381 (0) 60 682 76 49
E-mail: nena.cuic@aiesec.net

 

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu