Početna > Konferencije >

Konferencija Međunarodnog udruženja za korejsku primenjenu lingvistiku na Filozofskom fakultetu

 

U ponedeljak i utorak, 3. i 4. jula 2017. održaće se osma po redu godišnja konferencija Međunarodnog udruženja za korejsku primenjenu lingvistiku ISKAL (International Society for Korean Applied Linguistics) na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu u suorganizaciji Udruženja i Fakulteta, a pod pokroviteljstvom Ambasade Republike Koreje u Beogradu, Konfucijevog instituta Univerziteta u Novom Sadu i Konfucijevog instituta Univerziteta Kjonghi, Koreja (Kyunghee University).

Godišnja konferencije okuplja više od 40 učesnika iz Koreje, Japana, Kine, Sjedinjenih Američkih Država i Srbije, i idealna je prilika za razmenu iskustava i prezentaciju novih dostignuća na polju primenjene lingvistike na primeru korejskog jezika.

Svečano otvaranje konferencije biće održano 3. jula u 9,30 u svečanoj sali 114 na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu uz prisustvo predstavnika Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, Konfucijevog  instituta Univerziteta u Novom Sadu, Konfucijevog instituta Univerziteta Kjonghi, Koreja, kao i ambasadora Republike Koreje u Srbiji Njegove Ekselencije gospodina Deđong Jua (Yoo Dae Jong).

Preuzmite program (pdf)

 

 

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu